0 items
€ 0,00
Registreren
FAQ

ZAAL RESERVEREN

REGISTREREN OM EEN ZAAL TE RESERVEREN

Ga naar de aanmeldingspagina en klik op de knop “registreren” rechtsboven. Klik hierna op "klik hier om een klantenprofiel aan te maken" en volg de instructies op het scherm. Hou je rijksregisternummer bij de hand.

Bij de contactgegevens moet je het “type“ klant opgeven:

  • Kies type “Particulier” als je een zaal voor privé gebruik wenst te reserveren.
  • Kies type “Feitelijke vereniging” als je een zaal voor je vereniging ZONDER ondernemingsnummer wenst te reserveren.
  • Kies type “Bedrijf/vereniging” als je een zaal voor je bedrijf of vereniging MET ondernemingsnummer/BTW-nummer wenst te reserveren.

Je kan meerdere klantenprofielen aanmaken. Bv.: als je zowel voor privégebruik als voor je vereniging een zaal wil reserveren, dan moet je een klant van het type particulier met je eigen gegevens aanmaken en een klant van het type vereniging met de gegevens van je vereniging.

EEN ZAAL RESERVEREN

Om een zaal te kunnen reserveren moet je aangemeld zijn.  Nadat je aangemeld bent, ga je naar “zalen”. Hierna klik je op "nieuwe reservatie", kies je het complex en de datum. Als je klikt op “zoeken” wordt het planningsrooster weergegeven. Klik op de gekleurde balkjes in het planningsrooster en daarna op “nieuwe reservatie” en volg de instructies op het scherm om een reservatieaanvraag in te geven.

Je kan een aanvraag doen voor losse datums, voor een periode (vb. van 15/05 t.em. 20/05) of voor meerdere datums (bv. elke 2de maandag van de maand).

Opgelet, reservatie van een zaal is pas definitief na goedkeuring door de bevoegde dienst.

hANDLEIDING RESERVATIE ZALEN

  • Klik hier voor de handleiding om een zaal te reserveren in het Buurthuis en GC De Rietbron
  • Klik hier voor de handleiding om een zaal te reserveren in één van de sporthallen

 

KIND INSCHRIJVEN

REGISTREREN OM ALS OUDER KINDEREN IN TE SCHRIJVEN VOOR KAMPEN OF ACTIVITEITEN

Ga naar de aanmeldingspagina door op de knop “registreren” rechtsboven te klikken en kies "klik hier om je familieprofiel te registreren". Volg de instructies op het scherm. Hou het rijksregisternummer van jezelf en van je kinderen bij de hand.

KIND INSCHRIJVEN VOOR EEN KAMP OF ACTIVITEIT

Ga naar de aanmeldingspagina door op de knop “inloggen” rechtsboven te klikken. Klik op "activiteiten" > "inschrijven" en volg de instructies.

hANDLEIDING INSCHRIJVINGEN

Klik hier voor de handleiding om uw kind of uzelf in te schrijven.
 

ALGEMEEN

WACHTWOORD VERGETEN OF EEN NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN 

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina en klik op de knop "wachtwoord resetten”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.